Panda restaurant zoo

Bistro panpan – fransk-asiatisk bistro i Zoo

Bistro panpan byder på store kulinariske oplevelser for store og små midt i BIGs imponerende anlæg med udsigt til pandaer og elefanter i Zoo.

Bistro panpan | Spis et lækkert måltid blandt ZOOs hanpanda

Zoologisk Have København

Åbningstider: Bistro panpan har samme åbningstider som ZOO ; Priser: Børn 50-85 DKK / Voksne 75-300 DKK ; Obs. Bistro panpan ligger i ZOO og du skal have gyldig …

Pandaanlægget – København Zoo

Zoologisk Have København

Pandaanlægget. I Pandaanlægget finder du den fransk-asiatiske restaurant Bistro panpan og to mødelokaler, der byder på en helt særlig udsigt.

Bistro Panpan, Frederiksberg – Restaurantanmeldelser

Bistro Panpan, Frederiksberg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

53 af 230 restauranter i Frederiksberg. … Roskildevej 32 Inside The Copenhagen Zoo, Frederiksberg, København 2000 Danmark. Frederiksberg. Website.

Bistro Panpan, Frederiksberg: Se 82 objektive anmeldelser af Bistro Panpan, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 53 af 230 restauranter i Frederiksberg.

Zoologisk Have København / Bistro panpan – Book til dit – Venuu

Zoologisk Have København / Bistro panpan – Book til dit – Venuu.com

Invitér til arrangement i ZOOs imponerende pandaanlæg tegnet af den verdenskendte danske arkitekt Bjarke Ingels. Den fransk-asiatiske Bistro panpan har …

Invitér til et festligt arrangement i helt unikke rammer i ZOO.

Der var panda for alle pengene, men maden i ZOO er knapt så …

Søren Frank: Der var panda for alle pengene, men maden i ZOO er knapt så overbevisende

2. maj 2019 — Søren Frank: Der var panda for alle pengene, men maden i ZOO er knapt … af panda aktion ved Søren Frank besøg på restaurant Panpan i ZOO.

Panpan lægger ikke op til den store gourmetoplevelse, men Søren Frank kommer gerne igen og tager en hummerdog og en bajer med de sort-hvide bamser.

Venue: Bistro panpan – Madkastellet

Bistro panpan – Madkastellet

Inviter til højbords- eller konferencebord med en panda i ZOOs imponerede nye pandaanlæg tegnet af den verdenskendte danske … Læs mere om restauranten her.

Inviter til højbords- eller konferencebord med en panda i ZOOs imponerede nye pandaanlæg tegnet af den verdenskendte danske arkitekt Bjarke Ingels.

Zoologiske Have – Køkkenchef – Casper Sobczyk

Jeg havde ansvaret for de tre nye restauranter, hvor flagskibet var Bistro panpan, … Restauranten er nemlig integreret som en del af Havens nye pandaanlæg …

Keywords: panda restaurant zoo, restaurant panpan, zoo panda restaurant, zoo restaurant panda, panda restaurant